Услуги
Сервиз

Сервизното обслужване обхваща гаранционните и извънгаранционните услуги. Гаранцията важи и за ремонт – за извършена работа и за вложените в ремонта части и консумативи.

Сервизните екипи на фирмата са мобилни и могат да осъществяват ремонтна дейност навсякъде в страната

Довършителни работи

Довършителните работи се изразяват в т.нар. обръщане на врати и прозорци. При демонтаж на стара дограма се разкъртват стените и ръбовете в близост. След поставянето на нова дограма се налага уплътняване и подмазване от двете страни – това е обръщане на врати и прозорци. Оформянето на ръбовете се извършва със специални ъглови профили, които освен за добрия външен вид допринасят и за здравината на тази най-уязвима част на стените.

Интериорен дизайн

Работим с екип млади и креативни дизайнери, за които дизайнът е философия и начин на живот. В състояние сме да разберем изискванията на клиентите си и да разработим за тях индивидуално интериорно решение както за частни домове, така и за обществени сгради. Етапите на работа са следните: Заснемане на обект; Идейна фаза - изготвяне на идеен проект с предложение за функционално разпределение, дизайн на мебели, цветови решения, декорации; Работна фаза – изготвяне на набор от чертежи, необходими за реализацията на одобрения от клиента проект; подбор на необходимите материали, цветове, мебели и декорации; 3D визуализиране; изготвяне на количествени сметки и спецификации; контакт с доставчици и подизпълнители; авторски надзор, който гарантира качествено и в срок изпълнение на проекта.
Клиентите за нас
“Възползвах се от услугите. Получих изчерпателна информация в офиса, коректно обслужване и от екипа за монтажа и всичко стана бързо. Благодаря”
Анелия Петкова, гр. Бургас

 

Наши обекти
Всички обекти

Copyright © 2014 Селект Пласт ЕООД. Всички права запазени!