За нас
Селект Пласт е новосъздадено дружество от екип с 20 годишни традиции в проектирането, производството и монтажа на алуминиеви и ПВЦ конструкции. Наследник на добрите практики на една от първите фирми в бранша – от 1991 година, Селект Пласт е директен вносител на алуминиеви и ПВЦ профили, обкови и аскесоари за дограми, което гарантира конкурентна цена и кратки срокове на изпълнение, високо качество на продукцията, огромен капацитет на производство.

Производството на алуминиеви и ПВЦ дограми е съпроводено неизменно и от съпътстващите ги аксесоари: ПВЦ подпрозоречни первази, алуминиеви козирки, комарници и щори. Фирмата е доказан партньор на най-големите заводи за алуминий и ПВЦ профили от България, Гърция и Германия. Партньорството със заводите дава възможност за наистина много богат избор и бърза доставка на алуминиеви и ПВЦ профили, аксесоари, алуминиеви композитни панели, парапети и много други.


Клиентите за нас
“Възползвах се от услугите. Получих изчерпателна информация в офиса, коректно обслужване и от екипа за монтажа и всичко стана бързо. Благодаря”
Анелия Петкова, гр. Бургас

 

Наши обекти
Всички обекти

Copyright © 2014 Селект Пласт ЕООД. Всички права запазени!